Citiraj:
Autor traxdata7
Ja razmisljam o tom Lenovu z500. Mislim da nudi puno za tu lovu. Al zanima me kakav je lenovo kao firma u zadnje vrijeme, kak stoje s driverima i pouzdanoscu konkretno? Definitivno bi produljio jamstvo. I da je li velika razlika izmedu 64 bitne i 128 bitne kartice na laptopu(nije da mi bas treba za igranje ali mozda bi tu i tamo odigrao nesto)? Hvala
|
Normalno da nudi, ako trebaš relativno kvalitetan 15.6" prijenosnik. Ovaj iz Tehnomaxa je best buy. Ekran je loš, klasican ekran u toj klasi. Izrada je ok, meni je dizajn dopadljiv, izgleda kao lap više klase. Ima foru sa gumbom za bios, nema klasičnih f* tipki za uplaz u bios ili boot meni.
Razlika je kaj 64 bitne kartice u ovom imaju DDR5 memoriju, a 128bitna ima GDDR3 memu....moguce da ima još verzija te kartice. Mala je razlika u brzini. Igre možeš normalno igrati, pogotovo jer je niska rezolucija ekrana.
Drivere dobiješ za 8-icu, za 7icu moraš skinuti preko neta. Meni je falio jedan driver ali se ne sjecam više za što. Imaš hrpu korisnih aplikacija za skinuti od lenova.