View Single Post
Staro 04.09.2013., 07:31   #2235
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor traxdata7 Pregled postova
Ja razmisljam o tom Lenovu z500. Mislim da nudi puno za tu lovu. Al zanima me kakav je lenovo kao firma u zadnje vrijeme, kak stoje s driverima i pouzdanoscu konkretno? Definitivno bi produljio jamstvo. I da je li velika razlika izmedu 64 bitne i 128 bitne kartice na laptopu(nije da mi bas treba za igranje ali mozda bi tu i tamo odigrao nesto)? Hvala
Normalno da nudi, ako trebaš relativno kvalitetan 15.6" prijenosnik. Ovaj iz Tehnomaxa je best buy. Ekran je loš, klasican ekran u toj klasi. Izrada je ok, meni je dizajn dopadljiv, izgleda kao lap više klase. Ima foru sa gumbom za bios, nema klasičnih f* tipki za uplaz u bios ili boot meni.

Razlika je kaj 64 bitne kartice u ovom imaju DDR5 memoriju, a 128bitna ima GDDR3 memu....moguce da ima još verzija te kartice. Mala je razlika u brzini. Igre možeš normalno igrati, pogotovo jer je niska rezolucija ekrana.

Drivere dobiješ za 8-icu, za 7icu moraš skinuti preko neta. Meni je falio jedan driver ali se ne sjecam više za što. Imaš hrpu korisnih aplikacija za skinuti od lenova.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote