Dobro je dok nije prošlo 10 godina
-prvi problem je cura sama riješila (ako se to može nazvati rješenje) - imala je drugu simpa karticu pa je aktivirala tu, a staru ostavila da istekne.
-drugi problem, mob je popravljen nakon više od mjesec dana i dan danas ga koristi...
-treći problem je kako je netko rekao - česta pojava u sitnim satima zbog održavanja.
Više nisam koristio onakvu vrstu nadoplaćivanja, a nakon nekoliko mjeseci (kad sam već zaboravio sve ovo) sam ne znam ni ja zašt' aktivirao halobon uslugu na fiksnom telefonu i naravno-ni to nije moglo bez problema, krajem lipnja/početkom srpnja 2013.g. iznos potrošenih bonova (150 kn) se prebacio u idući mjesec (srpanj) i time je ispalo da sam toliko već potrošio prvi dan srpnja, zvao SZK i kažu ''pa mi vidimo da ste Vi jučer potrošili 150kn, 2 bona od 50, 2 bona od 25, ja rekoh zašto bi odjednom nadoplatio tak usitno, valjda bi uzeo odmah od 200 da mi treba... -a kao drugo-nisam ni uspio izvršiti ikakvu nadoplatu jer sustav nije radio.
Slao mail na
prigovori@ht.hr i jedva nekak otkrili da nije uopće bilo nadoplate na moj mob početkom srpnja (zvali iz T-coma da je riješen problem, al' nisu se previše ispričavali...), inače bi morao platit to da nisam skužio... Grozno, e!
*može lock što se mene tiče.