Citiraj:
Autor ~Trt~
Jedino što me iskreno zanima je SP i duljina igre ostalo je mlitavluk
|
Onda si zafulao igru ako te na D3 zanima samo trajanje igre.
Sto se tice legendary itema, dnevno mi ih padne minimano tri komada no 99% je standardno smece tj ispodprosjecni Skorn (samo njih imam oko 40-ak komada u stashu na liku koji sluzi samo za skladistenje), Windforce, Lacuni, Ice C. itd.
Do sada mi je palo samo par ok legendary itema na kojima sam dobio oko 300-400 M tj. jad i bjeda.
Sto se tice authenticatora, IMHO daleko najbolja/najsigurnija opcija je koristenje Blizzardovog sluzbenog autha (bilo fizickog, bilo onog za Android).
Za WinAuth ne znam kakav je jer ga nisam koristio, ali Blizzard se ograduje od njega i nema razloga za koristit ga ako vec ima na raspolaganju sluzbena Blizzardova aplikacija (koristi li tko onaj Blizzov launcher koji je jos u beti?).
Ako ce netko biti za neko igranje od MP8 pa na dalje, javite ovdje ili me addajte in-game (samo napisite da ste s PCE da ne bi mislio da je neki spam).
Nino#2482
Evo i mog barba:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/18513871
Do ekspanzije ne mislim bas nista mjenjati na njemu, jednostavno nema smisla trosit lovu jer ce doci novi itemi, doci ce re-roll i IMHO trenutno nije bas isplativo kupovat iteme....jedino ako nesto dropa, ali u to se bas i ne pouzdam previse (cak vise ni ne kraftam vec samo skupljam demonic e. za ekspanziju).