Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 02.09.2013., 14:47   #6353
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor ~Trt~ Pregled postova
Jedino što me iskreno zanima je SP i duljina igre ostalo je mlitavluk
Onda si zafulao igru ako te na D3 zanima samo trajanje igre.

Sto se tice legendary itema, dnevno mi ih padne minimano tri komada no 99% je standardno smece tj ispodprosjecni Skorn (samo njih imam oko 40-ak komada u stashu na liku koji sluzi samo za skladistenje), Windforce, Lacuni, Ice C. itd.
Do sada mi je palo samo par ok legendary itema na kojima sam dobio oko 300-400 M tj. jad i bjeda.

Sto se tice authenticatora, IMHO daleko najbolja/najsigurnija opcija je koristenje Blizzardovog sluzbenog autha (bilo fizickog, bilo onog za Android).
Za WinAuth ne znam kakav je jer ga nisam koristio, ali Blizzard se ograduje od njega i nema razloga za koristit ga ako vec ima na raspolaganju sluzbena Blizzardova aplikacija (koristi li tko onaj Blizzov launcher koji je jos u beti?).

Ako ce netko biti za neko igranje od MP8 pa na dalje, javite ovdje ili me addajte in-game (samo napisite da ste s PCE da ne bi mislio da je neki spam).

Nino#2482

Evo i mog barba:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/18513871

Do ekspanzije ne mislim bas nista mjenjati na njemu, jednostavno nema smisla trosit lovu jer ce doci novi itemi, doci ce re-roll i IMHO trenutno nije bas isplativo kupovat iteme....jedino ako nesto dropa, ali u to se bas i ne pouzdam previse (cak vise ni ne kraftam vec samo skupljam demonic e. za ekspanziju).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote