Citiraj:
Autor trouble
Zašto onda moja žena na svom službenom HTCu ima problema? Zašto mora ulaziti u app da vidi jel sam joj poslao šta? Zašto ona ima probleme kao i milijoni drugih korisnika a samo tu par ljudi nema? Dečki,njušim u vama milijunaše i zaposlenike Whatsappa/microsofta
Ima ih još kojima se čini da se vratio Audio API.... e sad ti veliš nije,oni vele je...neka ljudi sami prosude 
|
Možda tvoja žena ima WP7.x na mobitelu ili stariji whatsapp.
Koristim whatsapp konstantno od kada je izasao na wp platformi i to sam ga imao prilike koristiti jako puno na wp7.5 i wp7.8 i nesto manje na wp8. Ljudi s kojima najcesce komuniciram imaju HTC 8s Lumiu 920 i Samsung SGS III.
U pocetku taj whatsapp je bio tesko smece na wp, no u zadnje vrijeme ga relativno često updateaju i sada bi se usudio reci da radi jako dobro.
Sto se music apia tice koliko ja znam a to su mi potvrdili i kolege sa WP8 uredjajima u jednom od zadnjih updateova on je maknut sa WP8 verzije same aplikacije. Ja osobno koristim lumiu 900 sa WP7.8 sustavom i meni nije maknut taj music api sto me porpilicno frustrira. Whatsapp je jedna od aplikacija za koju uopce ne sumnjam da ce srediti i da ce raditi perfektno.
Sto se notifikacija tice moram biti isrkren i dalje mi se zna dogoditi da tu i tamo nesto kasni ali to se dogadja relativno rijetko odnosno u svaka dva, tri tjedna 1 ajmo reci dan (obicno bude par sati unutar jednoga dana) da nesto zajebavaju te notifikacije i onda se iz nekog razloga opet popravi.
Sto se vibera tiče on je još uvijek po mom nedovoljno pouzdan da bi ga se pretjerano koristilo. Koristio sam ga za razgovor na potezu iphone 4, 4s SGS III i L 920. Uglavnom mi notifikacije dolaze za poruke ali nekada mi notifikacija za poziv kasni taman toliko da kada se javim osoba spusti. Takodjer zna se dogoditi da recimo po cijeli jedan dan notifikacije uopce ne dolaze. Taj problem do duse je imao i lega na androidu samo puuno rijeđe nego ja. Pozivi su u 99% slucajeva ok ako je dobar 3g ili wi fi signal, no ukoliko je signal slabiji onda iskustvo ubrzo postane katastrofa.
To su neka moja iskustva sa viberom na WP7.x platformi , a što se WP8 tiče lega koji ima L 920 mi kaže da njemu ok radi, ali to uzimam sa dozom skepticizma jer sam viber jako rijetko koristi pa ono pitanje je dali primjeti tako neke bugove.