View Single Post
Staro 01.09.2013., 16:12   #3221
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
hm. eto, zbog ovoga mi je t-com kao provider dobar - podrska.

napisao sam gore, ima moj slucaj. uglavnom, kolaps maxTv-a, te jucer i danas ADSL na brutalnih 0.5 Mbit-a .

no, maloprije covjek nazvao iz ZG-a, fino sve nastemavao profile odande i popricali nekih 15tak minuta, da bi se dobilo na kraju ovo: http://www.speedtest.net/my-result/2937877763

nije idealno, ali barem nije 1 Mbit ili 0.5! a maxTv sljaka uredno, cak su mi u petak i dali ADB ovaj novi, jer moj siemens je kakvi u nekakvom klincu (sta je najbolje, sada kada spojim njega - i je u klincu. a bio najuredniji sve do petka, kako je dosao tehnicar i pregledao sve instalacije, te zamjenio router).

sam router kaze:
Downstream Rate: 6012 Kbps
Upstream Rate: 764 Kbps

ali mi ovaj iz ZGa kaze da sam skoro 5 km od centrale i da je tu problem, preveliko gusenje. no nece biti niti do toga, nadzemna parica je negdje u klincu od neke konekcije do mene, jer je to ovaj u petak detektirao plus ovaj iz Zagreba cak ocitava i 8 Mbit-a propusnost. no cim stavi takve postavke stvar puca, jer ne moze izdrzati linija..... sve bi rekao da je problem negdje u samim zicama, bez obzira na udaljenost.

i da, dobio sam (valjda) na mjesec dana pun k novih programa na 200, 300, 400, 500 i 600. mozda i dalje, nisam trazio dalje........ uglavnom, sport je jedini zanimljiv od svega, ostalo je manje bitno.

stoga, hvala t-comu na podrsci. to je sve sto cu reci.
a i biti uporan dok netko od tih vanjskih izvodaca (jer oni odrzavaju nadzemne parice) ne izade i ne izvidi teren.

Burko je offline   Reply With Quote