View Single Post
Staro 01.09.2013., 12:41   #506
storno4U
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Naletio na njih slučajno preko nabava.net, naručio, kod njih stiglo za 9 dana (nije bilo na lageru). Odabrao vrijeme dostave u Split (moja greška što sam u komentaru napisao da želim platiti ZABA nalogom, mogao sam pouzećem). U slijedećem mailu su me obavijestili da će mi doći za 3 dana ali nisu poslali ponudu po kojoj bi izvršio uplatu. Trebalo je još 5 dana da se nesporazum razriješi. Na telefone se nitko nije javljao i kad sam već mislio odustati, ipak su me NAZVALI OSOBNO i u zadnji čas, pred kraj radnog vremena poslali pošiljku - ujutro je bila tu, super zapakirano, sve radi, sve 5, račun i garancija priloženi. Ispoštivali su obećanje o plaćanju niže cijene, disk je bio 100 kn jeftiniji nego u bilo koga u HR a dok sam čekao, još su ga 70 kn pojeftinili. TT Max 5G kućište je bilo u ponudi jedino u njih i na amazonu, cijena ista ali bi s amazona poštarina bila daleko veća a rok isporuke vjerovatno približno isti (i vjerovatno bi došao s UK plug-om napajanja). Nakon svega, ne mogu reći da sam nezadovoljan. Prva je poslovna godina, malo zaposlenih a s ovako povoljnom ponudom pretpostavljam da je trgovina uvijek puna pa ne stignu odgovarati na telefone i mailove (odgovor na mail se može čekati i do 48 sati ... khmmm, ali ajde sad). Toplo se nadam da će vremenom poraditi na brzini komunikacije s kupcem. Ukupni trošak još jednog radnog mjesta koje bi bilo samo za to je možda velik u odnosu na ostvareni promet ali pretpostavljam da je manji od najma lokacije u Importanne Galeriji. Preporuka: oboružati se strpljenjem a na telefone zvati početkom radnog vremena oko 10 sati (možda je gužva u trgovini ipak manja nego poslije podne), ne komplicirati komentarima o uplati, platiti pouzećem i to je to.
storno4U je offline   Reply With Quote