Pozdrav!
Ovako, frend ima problema s gore navedenim laptopom. Kako mi veli, počeli su mu se javljat bluescreenovi, nakon kojih bi se laptop restartao. Prvo što je probao je bio formatiranje i instaliranje novih windowsa. Probali smo i sa osmicom i sa sedmicom. Međutim, ni to nije popravilo stvar.
Onda sam u Everestu provjerio temperature i pokrenuo onaj System Stability Test, i procesor nije prelazio 80-85°C, a grafička je na oko 60-70°C. Rastavio sam ga i skužio da je on nanio užasno puno paste, čak i tamo di trebaju ić thermal padovi, pa sam ja stavio paste na procesor kolko treba, i na grafički čip i karticu thermal padove od 1mm. Procesor nakon toga nije prelazio 70°C, ali temperature grafičke se nisu promijenile nešto.
Updateao sam sve drivere i skinuo i instalirao zadnji BIOS, ali se ništa nije promijenilo. BSOD-ovi se javljaju nasumično, nekad pri dizanju Windowsa, nekad pri radu, nekad samo pri stajanju, nekad nakon par minuta, nekad nakon sat vremena. Preko BlueScreenView-a sam napravio report nekih BSOD-ova i prebacio u .jpg: