Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Ma ne mora. Bit je da želiš "gledati" (naglasak) a ne slušati film.  Naravno, Receiver i 5.1 daje dodatni extra doživljaj.
No, ono što sam htio je da taj AC3 doda, a ne da mi makne DTS-HD. Znači, da doda tako da imam 5 audio traka.
Moram nekako vidit da li to može.
|
gledati HD film a slušati 2 kanala i to low ress koliko zvulje na TVu mogu dat (500-10 000Hz) je overkill...ako si već investiro u TV pa daj odriješi kesu i zaokruži cijeli doživljaj...
a za dodat track u video zapis moraš napraviti remux...a kako velim onda se rekodira i video i to više nije to...
al baš me zanima kakav je to mkv koji ima DTS
ES unutra - ja nijednom nisam naletio na to a već 3 godine gledam mkv sa DTS zvukom
EDIT: onaj receviver Denon je prodan (bar tako veli vlasnik) i to je bila "top-of-the-pops" prilika u zadnje vrijeme
Citiraj:
Autor jurbAs
ne nema sanse zaboravi na to. AC3 je vrh za takve uredaje. DTS se placa masno i zato ga ni ne podrzavaju svi uredaji.
Sa stilom savijet stavi zvuk u wdtv.u na stereo i propusti ga na tv i stvar mora radit jer ce ga onda wdtv rjesit.
|
kad se jednom proba DTS zvuk (na prosječnom sistemu AV rec + zvulje) nikada se ne vraća na AC3 (kao i DD naspram Dolby pro logic - koji sam čuo 1994g i bio je WOW, ali danas...)