Citiraj:
Autor bg_4_l
Kad si već tu daj baci koju rečenicu o ekranu Haiera, kolega Keks je zamolio komentar. Možemo se svi složiti da tema ne bi trebala biti o shippingu, Cubotu GT99, ni međusobnim prepucavanjima nego pomoć ljudima da izaberu uređaj za sebe. Povodom toga mogli bi se sve skupa vratit on topic, a ako netko ima veliku želju veličati svoj mobitel, bože moj nek se veseli 
|
Ja sam za!
Što se tiče ekrana na haieru, ja sam prezadovoljan.
Bolji je od svih zadnjih drlja što sam ja imao ili koristio u proteklih par mjeseci ali to i nisu neki baš ogledni primjerci. (ZTE Blade3, Lumia 610, Nexus S, Nexus One, HTC 7 Trophy).
Napravit ću detaljnu usporedbu kada mi stigne Cubot i nabacit review.
Ono s čim mogu još uspordit je Xperita P i Xperia T pa javit dojmove.
Citiraj:
Autor prileee
Kolilo hejta isuse boze.
Necro ako lik i promovira nesto nismo budale da bez ikakve provjere uzimamo sta ovaj kaze.
Ali opet, ja sam narucio cubota jer mi se cinio ok i covik se potrudia napravit kakav takav review, koji npr od tebe za haiera nisam vidia pa se i nisam moga odlucit za haiera.
Tako san u obzir uzea njegov review, jos pokoji i svoju odluku i narucia.
Da manje hejtas a kpnkretnije nesto napises o haieru i das slika sa tog uredaja mozda bi tema.dobila na.kvaliteti i bio bi laksi i bezbolniji izbor.
Umisto toga samo se koti nepotrebni hejt. Kazem, nije da branim ag008 ali ne vidim nista lose u njegovim.komentarima i preporukama. 
|
Da si malo bolje proučio temu vidio bi da sam napisao kakav takav review (koliko sam moga i stigao u to vrijeme) i to dosta prije ovog Cubotovog.
Ima link na prvoj stranici samo se ja ne hvalim na sve strane svojim reviewom i haierom kao ostali...
Evo ti link kad ti ga je tako teško pronaći:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=545