View Single Post
Staro 30.08.2013., 21:14   #2009
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Kad si već tu daj baci koju rečenicu o ekranu Haiera, kolega Keks je zamolio komentar. Možemo se svi složiti da tema ne bi trebala biti o shippingu, Cubotu GT99, ni međusobnim prepucavanjima nego pomoć ljudima da izaberu uređaj za sebe. Povodom toga mogli bi se sve skupa vratit on topic, a ako netko ima veliku želju veličati svoj mobitel, bože moj nek se veseli
Ja sam za!

Što se tiče ekrana na haieru, ja sam prezadovoljan.
Bolji je od svih zadnjih drlja što sam ja imao ili koristio u proteklih par mjeseci ali to i nisu neki baš ogledni primjerci. (ZTE Blade3, Lumia 610, Nexus S, Nexus One, HTC 7 Trophy).

Napravit ću detaljnu usporedbu kada mi stigne Cubot i nabacit review.
Ono s čim mogu još uspordit je Xperita P i Xperia T pa javit dojmove.

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Kolilo hejta isuse boze.

Necro ako lik i promovira nesto nismo budale da bez ikakve provjere uzimamo sta ovaj kaze.

Ali opet, ja sam narucio cubota jer mi se cinio ok i covik se potrudia napravit kakav takav review, koji npr od tebe za haiera nisam vidia pa se i nisam moga odlucit za haiera.

Tako san u obzir uzea njegov review, jos pokoji i svoju odluku i narucia.

Da manje hejtas a kpnkretnije nesto napises o haieru i das slika sa tog uredaja mozda bi tema.dobila na.kvaliteti i bio bi laksi i bezbolniji izbor.

Umisto toga samo se koti nepotrebni hejt. Kazem, nije da branim ag008 ali ne vidim nista lose u njegovim.komentarima i preporukama.
Da si malo bolje proučio temu vidio bi da sam napisao kakav takav review (koliko sam moga i stigao u to vrijeme) i to dosta prije ovog Cubotovog.
Ima link na prvoj stranici samo se ja ne hvalim na sve strane svojim reviewom i haierom kao ostali...

Evo ti link kad ti ga je tako teško pronaći:

http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=545

Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 30.08.2013. u 21:20. Razlog: edit prileee
Necronomicon je offline