View Single Post
Staro 30.08.2013., 19:25   #3209
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Ma kakav HAKOM i kome drugom onda će ti tek bit gore (osim ako nemaš infrastrukturu od nekog drugog) jer netko drugi na parici od t-coma je još lošija opcija.

Što se ovog tiče - što manje ti znaš to bolje, znači zivkanje korisničke službe konstantno prijavljivanje kvara i ustanovljavanje "da ti se ne isporučuje usluga koja je radila". Znači ne njima objašnjavat da tebi treba određena propusnost nego "šteka mi internet", "trza mi maxtv" itd. Politika: zbunjeni i nezadovoljni korisnik, a usluga je radila te se odjednom pogoršala .

Na takav način sam bolje prolazio sa kvarovima i popravcima od strane njih , jer njima je bitno da ticket nije otvoren i da se problem otkloni. Ako korisnik konstantno zove da ima određeni problem onda se ticket diže na višu razinu ... doć će u konačnici vjerojatno i do toga vanjsko kooperanta -

- ali će te pokušavat uvjerit da bolje ne može, da je to komplicirano itd.

Mene su isto uvjeravali u čuda, čak mi je i sad ADSL i MaxTv konfiguriran da dijeli propusnost iako imam preko 20 liniju. Uglavnom MaxTv ne koristim toliko, a kad je ugašen imam efektivnih 1.1 MB/s na drugoj brzini pa se ne bunim, al baš da mi se da morao bi prvo sredit kućnu instalaciju i onda ih pilat da ispravno konfiguriraju liniju.
Forace je offline   Reply With Quote