View Single Post
Staro 30.08.2013., 19:02   #3208
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma bio danas lik, dosao sve izviditi posto sam poslao prigovor na mail t-comu. mislim, to mi je stvarno odlicno, podrska....... ali usluge, barem u mojem slucaju, je propucati nekome noge.

ali cisto da odgovorim, sve instalacije su kod mene 5/5 dobre. nece se naci nista oksidirano ili loseg kontakta, to kad ja stegnem ili zalotam sa buzirom, to nece raditi probleme godinama......... i to je tehnicar i ustanovio, da problem nije kod mene . tric-trac, da je problem nadzemna parica, jer na nekoj točci gdje dolazi od centrale linija je (valjda) 9 Mbita, pa je jos negdje oko 6.5, da bi kod mene bilo 5.1 Mbit . ali, nije problem kod nas, ali to nije njihov teren nego vanjskog izvodaca . za koji je upitno hoce li ici od kuce do kuce i traziti gdje je problem........

nego, ovo za hakom, zna tko? sve mi se vise gade, realno imam maxTV zbog dokumentaraca i eventualno areneSport, necu niti dvije minute oklijevati ako mogu raskinuti ugovor. dat cu bilo kome (osim iskonu ) pare za adsl, neka bude 2 Mbit-a, vise nego sada sto imam.

btw, sada cupam gigantskih 175 MB. sveukupno ce proci 45 minuta za posao . jad i bijeda..........

Burko je offline   Reply With Quote