dobri ljudi voljni pomoci......... nadam se

.
ukratko, koji mi je najbezbolniji nacin da zajebem t-com sto je moguce vise, jer ovo nije normalno vise. ne u smislu da ih prevarim, da im ukradem ili nekako ostetim, jednostavno da ih maknem u potpunosti od sebe.
rezime: imam adsl, imam maxtv. sljakalo dugo sa 2Mbit adsl, maxtv uredno sljakao. do ~3 tjedna, od onda je sve u klincu, tj od danas (kako je bio tehnicar, ali ja nisam bio doma nego je zatekao starce od skoro 60 godina svaki) je prekokrasan adsl -
http://www.speedtest.net/my-result/2934138519
katastrofa. pa preko tomata mi je valjda veca brzina od ove sramote. maxtv necu preko satelita jer ga ne zelim na kuci, tj pretpostavljam da im se zivo fucka za usere, pa je konkretno pitanje:
da li po hakomu je min 2Mbit potreban za imati adsl? kod t-coma barem, ne pitam za druge providere?
pitam, jer mislim da jest. no, da li se to odnosi i sa drugim uslugama (posto ja imam maxtv), tj, da li se ta brzina odnosi na cijelu liniju? jer tom logikom mi mogu samo reci "ok, ne mozete imati maxtv" i hop! - imam adsl od ~5Mbit (posto mi je tolika propusnost linije).
cista napomena, pitam ovakvo pitanje jer mi je maxtv
bez ugovora. dok je maxadsl
pod ugovorom. e sad, ako mi ne mogu dati i jedno i drugo (a stvarno sam godinama kod njih), nek odjebu onda skroz jer necu samo adsl od njih. prelazim na drugog providera onda skroz (samo adsl, naravno) i uzimam EVOtv. jeftinije ispada nego kod ovih........
savjet? tj, da li je tko toliko upucen da mi zna odgovoriti? i kako pomoci?
zahvaljujem

.