View Single Post
Staro 30.08.2013., 13:02   #1829
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Moj w1 je danas predan za servis, jucer ga napunim 100% slusam muziku malo internet itd i danas ujutro baterija jos na 100%, izvadim bateriju vratim pise 84%, tako stane na nekom postotku i drzi dok se ne ugasi, sad jel to wp8 problem neznam

zna netko mozda dali je to software ili hardware problem?

Za sada nema takvih problema ( na srecu ), bas ga drljim u zadnjih 10 dana posteno, mast mu vadim i jedino sto mi je uspjelo je bilo da mi se zblesala memorijska kartica jer sam obrisao "WPSettings.dat" i poslje toga kopirao sve i svasta na nju pa se desavalo da mi duplicira albume sa slikama, pjesme i video i za 2 dana nema mjesta na kartici vise

Zanimljivo da format iste sa telefonom nije rijesio problem ?!? Jednostavno je i dalje sve duplicirao Ponovo sam postavio telefon i sad zadnjih 10-12 dana je sve normalno koliko god sta prebacivao vamo-tamo.

Jedan zanimljiv podatak tko koristi navigaciju Here Drive+ na njemu, testirana je na potezu Osijek-Gospic, podravska magistrala do Zgb pa autoput do Karlovca i opet obicna cesta..., bez greske s time da se gps izgubio 2 puta ispod nekih drvoreda na nekih 2-3 sec, takodjer isprobavano je namjerno skretanje negdje van rute, novu izracunava u roku 5-15 sekundi.

Oko 6h je trajao put, telefon u airplane mod sa ukljucenim gps te je bio spojen na auto-radio radi slusanja muzike no nije stalno svirao.., znaci audioplayer telefona preko izlaza za slusalice pusta muziku na auto-radiju u pozadini dok radi navigacija te se automatski player telefona puzira ako navigacija "govori". Super stvar, slusas muziku a navigacija uskace kada treba i poslje muzika sam nastavi dalje....

Baterija je bila napunjena frisko prije puta i na cilju je bila 34% tako da vjerujem da bi izdrzala bar jos 2-3h sto bi znacilo put od cca ~9h !! Naravno, nema telefoniranja wifi surfanja itd...
silver_tip je offline