30.08.2013., 10:19
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Kaj može neko ko ima Haiera napisat koju više? Ono, kućište, kvaliteta u usporedbi sa raznim klasama uređaja koji se daju kupit kod nas, prikaz i kvaliteta istog u usporedbi sa drugim uređajima, radi li wifi kak spada, radi li gps bolje nego na ostalim MTK kineziolozima, koliko realno izdrži baterija ako se stalno prčka po njemu, a koliko ako korisnik apstinira, koliko se dugo puni ako je spojen na punjač, a koliko ako nije, jel itko od vlasnika primjetio rast biljaka ili mahovine na koži sa strane sa koje drži mobitel ili slične pojave te ima li taj Haier inverter. Ajde, nebudite škrti na riječima
Meni se taj mobač čini kao najbolja opcija od svega nabrojanog za te pare, odnosno, najkompletniji kinolog. Jesam li približno u pravu ili vrganj?
I cubot nije opcija. Ne volim mobitele koji imaju brojke i slova u nazivu.
|
ja sam imao haier-a ali sam ga prodao. razočaran kamerom, nije to to jednostavno, slike jesu solidne ali nije to to (vjerojatno isto kao i kod drugih kineza više manje) onda kad sam išao u t-centar po nekaj, usput sam pogledao skoro sve mobitele koje su imali izložene i iskreno moram reći da su svi mobiteli koji su imali iste ili slične karakteristike ekrana da su bili imali bolji prikaz boja, jasnije, oštrije itd.... iako kod haiera ekran nije loš ali su ovi imali puno bolji još. wifi odličan, gps isto nema problema. samo kučište je isto vrlo kvalitno napralvjeno. te meni osobno bitno nema nigdje podatka o SAR-u...
|
|
|