30.08.2013., 09:44
|
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor Ladybug
Zelje??! Daaaaj e, u zadnjih godinu dana sam se šopala takvim tinkturama, sirupima, tonicima, mastima, guruima, travarima i inim glupostima, da uopće ne znam zakaj se čudim deci zelja natašte ujutro LOL Kažeš da poslije opet mogu normalno jesti ili me samo nebu boljelo??
Inače sam ujutro natašte velika čaša vode s malo limuna, meditacija i kapalbhati, pa onda doručak vulgaris nakon pol sata. Trebalo je par prvih gadnih mjeseci da se spraksam pa sad mogu pojest i kebab! Al ovo već graniči s potencijalnim banom, ne znam kak Jelc dopušta ove hipi pizdarije
Syss, sutra radim ovu tvoju čiketinu, may the force be with me!  A ak bum stigla, napravim i juhu onu rijetku, s porilukom i rižom, jer mi je ostalo basmatija i kostiju od danas. Možda i poslikam before/after! Laterz. 
|
Nekolicina mojih poznanika je zobalo po 4-5 peptorana ili gastala dnevno i nakon terapije sa sokom od zelja su dobro i jedu što god žele.
Nikakva posebna dijeta nije potrebna za vrijeme terapije sokom od zelja.
|
|