Tema: London blast
View Single Post
Staro 07.07.2005., 22:29   #20
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Tooma

ako onda engleze nije bolija kurac (nisan bas vidija da su nesto puno zalili balkance), podrzavali su politiku koja nije sprijecila ovaj nas rat iz vlastito politicko-ekonomskih inetersa (niko nije rijesen duznosti radi poteza na balkanu, a nisu im svi bili ispravni), zasto bi mi mene sada bolija kurac sta se njima gori dogadja
kako prostres tako ces i lec
Normalno da ih nije bolio kurac kad na balkanu nisu imali nikakve koristi, a na bliskom istoku je druga prica. Ameri i njihovi saveznici su isli lovit Sadama i njegovo nuklearno, kemijsko ili vec bilo kakvo oruzje, i na kraju se ispostavilo da bas i nije bilo tog oruzja. Meni je puno stvari bilo jasnije kad sam pogledo Faranhait 911.

Evo sta pisu novine:
U tekstu se navodi da su herojski mudžahedini izveli blagoslovljeni napad u Londonu kako bi se osvetili britanskoj cionističkoj križarskoj vladi za pokolje koje je počinila u Iraku i Afganistanu.

To je istina da se Amerikanci i ostali guraju kud im nije mjesto i onda se cude zast ih napadaju teroristi, pa koji luđak ne bi branio svoju zemlju da te neko sam tak napadne?? Istina je da nebi trebali napadat civilne ciljeve, ali kad malo pogledate sta sve ameri rade.
Meni je zao tih ljudi, ali u biti su si sami krivi.
junkieee je offline