Da malo bumpam topic, došla i do mene IMS tehnologija. Taman za dignut čovjeku tlak.
Stalno zovu sa nekim ponudama, i daju staroj netočne podatke, jer su nam istekli ugovori za telefon i net. Čekam sad 9 mjesec možda ce bit nesta za produzenje ugovora pa ću onda vidit šta dalje uzimam.
Onda su poslali pismo za prelazak na novu tehnologiju ali nismo htjeli niš mjenjat jer bi morali kupovat žicu za drugi telefon i to s jedne strane kuce na drugi. Pa onda nakon mjesec dana, je počelo cim upalim net mi iskace obavjest na "migraciju" na novu tehnologiju. Nisam ni tad htio pa sam klikao podsjeti me kasnije, onda izbaci net i ponovo reconecta. Do danas.
Danas kad nisam htio "migrirat" su mi lijepo 'ugasili' internet, nisam mogao otvorit nitijednu stranicu osim te njihove. Dok sam obavio neke stvari internet se ipak vratio. Nadam se da me sad to neće čekat svaki dan... Jel ima kakvih novih informacija hoće se kasnije plaćat tih famoznih 500 kn ako se sad ne prebacim?
IMS za mene ne donosi apsolutno ništa dobrog nego mi samo stvara nepotrebne probleme. Lijepo su oni to zamislili ali u praksi je kita.
Citiraj:
Autor Hackerivs
- u kućama ili stanovima gdje je ruter udaljen od telefona potrebno je dodatno kabloviranje koje će HT obaviti besplatno, ali naravno oni neće voditi računa o tome kako to estetski izgleda.
|
Vot? Vot?
Citiraj:
Autor MadBoY
Jep, dok netko ne stisne "Podsjeti me kasnije", nema nikakvog prometa. Kad kliknes to, otvori se hrvatskitelekom.hr stranica i onda sve proradi.
|
Kak si to riješio? Mene su sad počeli maltretirat. Dodatak da više ne mogu odbit nego mi 'smrznu' net na neko vrijeme. Mislim da bi se zakonski ovo moglo korigirati.
Pročitao sam cijeli topic, od 2011., i vidim da se do eto kraja 2013. ništa nije promjenilo.