View Single Post
Staro 07.07.2005., 21:55   #10
Jango Fett
Premium

Jango Fett's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by tor
Ajd, baš te i ne konatm. Mislio sam na to da audiofli traže ipak nešto drugo od onoga što se mota po ovakvim (totalno drugačije specijaliziranim) forumima.

Ma sve OK, razumijem ja što želiš reći. Načelno je tako, ali samo naglašavam da moramo procijenjivati proizvode prema njihovim kategorijama, ne tuđim. Tako, između ostalog, ne možemo reći za jedan PC sustav da je loš s audiofilskog gledišta, kada audiofilsko gledište jednostavno nema veze s tim.

Ja sam, istina, napravio jedno takvo viđenje u drugom postu ovog topica no vidi se da ne mislim ozbiljno na taj način već u usporedbi sa sličnim proizvodima.

Ja sam osobno audiofil pa svejedno volim ovakva rješenja i razlog je zašto sam i na ovom forumu. Spomenuti PC sustav proglasio sam lošim ako gledamo može li se kupit nešto bolje za taj novac - a može - sve u zavisnosti od onoga što tražimo.

Mislim si uskoro kupiti jedan Creative I-Trigue 5.1 sistem za kućno kino i multimediju, i ne pada mi napamet reći kako je to loš sustav - jer nije, bez obzira što već imam daleko ozbiljniji audio sustav doma.

Po mom mišljenju, PC sustavi daju najviše zvuka za svoju cijenu, uz brojne olakšavajuće okolnosti. Za neke namjene, nema adekvatnijeg sustava od PC sustava!
Jango Fett je offline   Reply With Quote