View Single Post
Staro 29.08.2013., 15:12   #502
Skrewdriver
Registered User

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Zvati sjedište firme pa probati vidjeti što će oni reći. Tako je meni bilo sa TechnoMAXom a iznos je bio cca 1000kn. Nisam odustao dok nisam došao do direktorice koja je odobrila isplatu novaca na kasi u bivšoj RI poslovnici.
ovo si se dobro sjetio, sastavit ću dopis svim njihovim poslovnicama po mađarskoj, švicarskoj i gdje već imaju, možda će netko od njih reagirat

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
@Skrewdriver

A jel ne možeš tražiti nešto drugo u toj cifri? Mislim neka ti kompenziraju za nešto npr što možeš lako prodati i vratiti si lovu :/ Probaj im takvo što ponuditi ako vec ne možeš dobiti lovu nazad...

Nisam pametan što napraviti ako zakon im nemre ništa...Dizati privatnu tužbu je glupo jer češ samo još više love izgubiti :/
kada dođem do svojih novaca, od ove firme više neću uzimati ni poklone da mi daju, kamoli još da im idem izlazit u susret pa da nakon svega ostvare zaradu na prodaji nečega desetog

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Pa u zg si...odi do njih i trazi voditelja poslovnice i pričaj s njime što i kako...Ako on ne zna...čekaj da se poslovnica malo napuni i počni vikati
pokušao već, nije bilo koristi osim gubitka vremena (jedino što nisam vikao)
Skrewdriver je offline   Reply With Quote