View Single Post
Staro 28.08.2013., 22:04   #1887
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jucer navecer sam pokupio cubota gt99 iz poste. Djeluje dosta kvalitetno, kučište nigdje ne skripi, ekran je stvarno dobar, vidljivost na dnevnom svjetlu je dosta dobra, a na suncu zadovoljavajuca, automatsko osvjetljenje po meni funkcionira odlicno, surfanje po izbornicima je glatko kao i ulazak/izlazak iz aplikacija, zaslon precizno registrira dodire, kamera me odusevila u pogledu slika i video zapisa(720p)- nema mutnosti, boje su vjerne, mozda lagano isprane, zvucnik je dobar - glasno i dosta cisto se cuje, mikrofon takodjer, wifi je dobar - 30% slabiji prijem od laptopa, youtube hd materijal izgleda odlicno te se vrti glatko. Antutu pokazuje cca. 13300.
GPS je posebna prica. Za razliku od svih ostalih stvari koje sam isprobao "stock", kod gps-a sam odmah isao na neki soft fix s jubitoa. Prvo lociranje je u prosjeku nakon 30sek, pronadje 10-14 satelita, koristi ih 5-7, preciznost je 4-5m. Probao sam gps test, endomondo i runkeeper, sve po nekoliko minuta. U Endu je putanja bila realna uz odstupanje od napisanih 4-5m(ides po cesti pokazuje travu), javljao je excellent gps signal, ali je kao i kod renesisa divljao po pitanju brzine, predjenih km...Runkeeper je pak imao dosta losiji prikaz putanje, ali je realno prikazivao brzinu, udaljenost...dok se nije izgubio gps signal, vratio se nakon 30 sekundi.
Sve u svemu mobitel je odlican za svoje novce, ako vam ne treba gps koji je los. Mogao sam biti i elokventniji, ali se nema trenutacno vremena.

Zadnje izmijenjeno od: Los Sam. 29.08.2013. u 11:54.
Los Sam je offline