TAJ MSZ-HJVA ima daleko bolji COP I EER (4.2 / 6.0) od tog Samsunga tako da mislim da je ucinkovitiji i "jaca" klasa (bez obzira sto nije SuperDC) a cijena na Klimacentru nije bas najjeftinija pa se mozda moze i proci jeftinije zavisno od prodavaca/montera.
Imao sam LG i Samsung (i u firmi imamo 4 Samsung azandjih 4 godine) a kuci trneutno imam Toshibu, Daikin i Mitsubishi i mogu ti reci da kolko god to izgledalo kao "slicno" nije bas to u istom rangu

. Na poslu smo drzali Samsunge (3.5 kW) na 18˘C 9-10 sati na dan da bi ohladili ured onih 10 dana kad je bilo pakleno vruce vani i nismo uspjevali spustit temp ispod nekih 24-25 (frisko su servisirane tako da nije bio problem plina ili slicno nego jednostavno velike vrucine i slabog ucinka (premda su dimenzionirane dovoljno za svaku sobu i prijasnjih godina nije bilo tog problema ali nije ni bilo 37-40 stupnjeva vani 10 dana za redom)).
Tak da neznam, ako je lova najbitnija stavka nemas sta geldat jer 7200 vs 5600 je i dalje znatna razlika ali po kvaliteti/klasi nemo's to usporedit

.