View Single Post
Staro 27.08.2013., 11:10   #612
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Poanta priče je da nije kompletan. Pogotovo cviljenje i čubljenje ako bude drugi ili treći ili kad ne može preteći nekoga.

Alonso je gubio naslov, Hamilton je gubio naslov, svi u zadnjim utrkama za picinu dlaku. Podnijeli su to muški i stoječki, nisu kukali i zapomagali.

ponaša se ko derište i ima dominantan bolid.

A ljubitelji lika i djela i dalje mogu sliniti nad 3 naslova.
Sorry sto sam ti isjekao komentar ali ovo su stvari s kojima se mogu sloziti s tobom.. Dakle da. Cvili i dere se kad mu ne ide, ne voli biti drugi ili treci, samo bi pobjedjivao.. To i ja mrzim, ali jebiga skuplja bod vise po bod i to ce mu opet donjeti naslov. Zelen je po godinama sto je netko vec rekao gore, ali to ne treba mjesati sa njegovim vozackim sposobnostima. Odrast ce!

Kimi je kralj, ali mozes mi samo potvrdit da je Alonso veca p. od Vettela, zar nije plakao kada je vozio i gledao momcadskom kolegi Hamiltonu u ledja? Zar ne pljuje po cijeloj svojoj ekipi kad ga ne ide? Zar nije sad pred dvije, tri utrke pljuvao po ferrariju? (znam da ne navijas za njega, samo dajem primjer )

Hebiga drug, navijao sam onda jako davno za Ralfa Sch. jer su svi navijali za Michaela koji je bio prejak i koji je pobjedama dojadio i Bogu i narodu. Onda je Ralf otisao a pojavio se novi Nijemac. (stalno se pojavljivao na njemackom rtlu kad bi napravio neku manju senzaciju u sauberu i torro rossu, valjda su ga volile kamere) I od tada navijam za Vettela. A danas ova tri naslova su samo slag na tortu.. I ako vise nista ne osvoji nema veze i dalje navijam za njega. A tocno ovako kako ti gledas na ovog Federa, tako sam ja gledao na Michaela i prejaki ferrari u ono vrijeme.

Okej sada sam Fanboy kako ti kazes, a kada Feder vise nista ne bude osvajao onda cu biti obican navijac.

2014 ja garantiram da necemo imati nikakav bolid ali NEMA VEZE. i dalje sam ugovorno vezan za Federa i to tako ostaje dok ne ode iz formule..

Bit ces i ti drug fanboy nagodinu kada tvoj Mclaren bude dominirao kao RB ovih godina.
Ajme sto sam pretjerao sa duzinom posta. Mrzim dugacke postove..

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 27.08.2013. u 11:17.
dean225 je offline   Reply With Quote