View Single Post
Staro 27.08.2013., 06:21   #825
Mrakky
Premium
Moj komp

Mrakky's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Ako radis sa nVflashom u njemu ima i posebna komanda, ako se dobro sjecam, sa kojom tacno definises na koju od instaliranih kartica zelis uploadovati zeljeni BIOS.
Prije nego sto stavis na kartice bilo koji drugi BIOS, obavezno napravi backup originalnog.
backup je več napravljen.
samo mi nije jasan ovaj dio di u nvflash folder ubacujem orginalan bios(na slici se vidi koji su fajlovi u tom folderu, jel več taj kgb narihtan da podigne voltažu orginalnom biosu) i onda pomoču komandi kgb.exe 660.rom unlock otključavam postoječi i sa ovom komandom Nvflash -4 -5 -6 660.rom (dali je u toj komandi nvflash več narihtan da podigne voltažu? jer vidim tu kgb cfg fajl i čini mi se da je to da da naredbu kepler bios editoru kaj da napravi sa orginalnim biosom?)valjda ako sam dobro shvatio uređujem postoječi taj orginalan koji sam ubacio u folder i vračam ga nazad u karticu, buni me to kaj nebi trebao ubacit več editiran bios u prvom koraku u nvflash folder, znači sa podignutom voltažom?

nadam se da ste me shvatili, na yt ima svakakvih tutova, al nijedan nije baš za 660, jer sam kasnije čitajuči taj forum naletil na program kepler bios tweaker, sa kojim po biosu možete radit kaj olčete isto tak podič tu voltažu, to me skroz zbunilo, ili da se držim prvog posta izvadim jednu grafu isključim sli i krenem, jedino me zanima kak vratit oriđiđi bios, sa kojom komandom, to nigdije nisu napisali....

i recimo hoču vratit stari bios i sam izbrišem ove kgb fajlove i ubacim orginalan bios i ponovim radnju ukucavanja u cmd?

sry na gnjavaži, al zapeo sam, a oču bit siguran da ne napravim ciglu, imam garu i sve, al opet.

Zadnje izmijenjeno od: Mrakky. 27.08.2013. u 07:03.
Mrakky je offline   Reply With Quote