View Single Post
Staro 26.08.2013., 23:34   #395
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Real prosječan, kao i Luka koji igra obranu, WTF, pa kad oni njega misle stavit naprijed malo? Stalno igra defenzivnog veznjaka, ali prije bi rekao da igra obranu
Kad je igrao "prema naprijed" uvijek je zabio gol ili bio vrlo opasan..

I komentatori se silom čude kako je poništen gol Reala, pa što nisu vidjeli da DiMaria nije primirio loptu kad je izvađao slobodnjak, nego ju je sa rukom ispustio i odmah opalio/dodao Mesutu
Baš sam to htio reći, Luka većinu utakmice bio između Pepea i Ramosa

Unatoč tome, bio je glavni pokretač svih akcija, vidi se da se snalazi na ovom mjestu i očito da trener itekako računa na njega. Nije imao bitnih grešaka, oduzeo par lopti, povukao poneku kontru, sviđa mi se kako je odigrao danas. Volio bi ga vidjeti bliže golu, ali očito da mora biti malo povučeniji i to je u redu. Šteta samo da ne igra mjesto koje će/bi trebao igrati u reprezentaciji.

Ronaldo danas katastrofa, očito ga pere što bi mogao doći Bale i što neće imati najljepšu zurkicu

P.S. Iz mog kuta gledanja sudac je debelo previdio prekršaj Casemiroa u šesnaestercu. Nisam teoretičar zavjera ali bi dao ruku u vatru da bi svirao penal da je bilo 2:0 u tom trenu ta Real