Citiraj:
Autor listerstorm
Valjda neće u potvrdu ona stara "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino (kineske kopije kopija). 
|
pa bas tako nesto mi je rekla kineskinja s kojom suradjujemo
tocnije,you get what you pay for..americke spike..upilao sam je jednom za tablete i mobitele pa mi je zena fino dala link s tabletima od cini mi se 40 usd navise,al mi je rekla usput ovo gore,i da oni to ne kupuju..
kako rece drug brko,kod njih je kako i ona kaze daleko najpopularniji kineski brand xiaomi,a prema njenim rijecima i najkvalitetniji..od ostalih pitao sam je samo za huawei ali mi je rekla da oni nisu blizu kvalitete xiaomi-a(to je bilo pred cca 6 mjeseci,nisam pitao odonda)..huawei je kao najeksponiraniji brand u kini cije su enormno velike reklame posvuda..(nisam bio u kini pa me nemojte tuc,tako rece zena iz qingdao-a

)
vjerojatno se moze nac i nesto ok telefoncica manje popularnih brandova ali ja osobno ne bih kupio nijedan bez da je ispilam da mi isproba dole,ili bar kaze na kakvom je brand glasu ..s time da se zena ne bavi tehnikom nit ima veze s tim pa bi potrajalo dok provjeri a onda unaprijed i odustajem