View Single Post
Staro 26.08.2013., 21:52   #1745
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Odličan je taj customer service sa banggooda, crkne mob a oni kao rješenje problema šalju screen protector a ti se dalje hebi...

Inače ovi daily deal na Antelife i nije loš a ne kao ono sranje na pandawillu...
Sve im je max od 9-12% popusta a onda kada je THL W11 trebao bit na 50% padne stranica na dva dana...

Edit: Evo čitam, počele su drame i na forum.hr
http://www.forum.hr/showpost.php?p=4...postcount=4716

Pa kada covjek ne shavaca sta radi. Imam i ja kineza i koliko sam ga platio zadovoljan sam, ali takoder sa takvom cijenom dolaze i mane i problemi, a on to bas nece priznati.
Najbolje mi je kako u jednom postu obajsnjava kako se gubi signal kada tele2 prelazi sa GSM mreze na 3g je mob nema 900mhz na 3g.
ista stvar se dogodila par puta i meni na Vipu koji nema uopce 900mhz 3g. jednostavno mob izgubi signal. samo crveni x. jednom rijesio da sam propuhao karticu, drugi put samo od sebe. i to u par dana razmaka. sada evo vec preko tjedan dana nista.
takoder GPS test kao njegov preciznos 3-4 metra navigacija zeza, a dok nisam zamijeni antenu, preciznost 5-6 metara navigacija neupotrebljiva.

@nino
mislim da nema, tesko je to voditi, a evo kod nas dva primjera, a koliko nas je sve skupa narucilo i dobilo neznam.