Imas dobru namjeru, ali IMHO tema nema smisla. Mislim da ti je puno bolje bilo otvoriti profil na Tripadvisoru i staviti link. Ovaj forum nema tako puno članova, a problem je što informacije relativno brzo zastarijevaju. Za godinu dvije neće se skupiti puno postova i sumnjam da će netko bukirati smještaj na temelju dvije godine starog posta na PCE. Bez Tripadvisora ništa.
Isto tako što znači preporuka nekoga člana PCE-a za putovanja? Meni apsolutno ništa. Nemamo svi iste mogućnosti, želje ili kriterije. Kad se skupi veća količina ljudi pa se dobije neki prosjek to onda već nešto znači. A na PCE IMHO nema dovoljno članova za tako nešto.
Inače dosta putujem u zadnje vrijeme i uvijek mi je zanimljivo čitati ovakve teme tako da se nadam će se pokazati kako sam bio u krivu. Ne da mi se sad baš pisati sve smještaje u kojima sam bio, ako bude konkretnih pitanja rado ću pomoći. Ekspert sam za pivski turizam.
Mi smo u Parizu iznajmili stan preko AirBnba za 77 eura. Nije baš kućica u cvijeću kao ovo tvoje, ali bolja lokacija. Bili smo ulicu dalje od Rue Oberkampf. Da se naći super smještaja preko AirBnb-a.