Citiraj:
Autor Bakica47
Nešto o vremenu učitavanja igre. Moj komp (po nekim mjerilima već zastario) CPU Dual 8400, VGA ATI 4850-512 Mb, 4GB DDR2. Mjerio sam učitanje na srednjim postavkama. Igra bez moda 02:30
Sa modom (moja kompilacija - 3 mape) 03:07 (3 mape)
Sa modom SGM 2.2 (9 mapa) 03:40 Na maksimalnim postavkama nevjerojatnih 07:55. Vrijeme učitanja mi toliko i nije važno, glavno da uđe i da je dalje sve ok. Razlika u kvaliteti grafike između srednjih i maks. postavke su minimalne. Uočljivija je razlika između statičkog i punog dinamičkog osvjetljenja. Ponekad (nema veze koji je mod) dogodi se da nakon klika na ikonu neće ući u igru. U tom slučaju treba otići u task manager, isključiti xrEngine i nanovo pokrenuti igru. P.S. Misery2 nisam mjerio, jer nakon stavljanja zadnjeg patcha, iz nekog za sad nepoznatog razloga, ni da se pokrene.
|
druze brko , ak ja nisam hardgore ko onda je ;-) ? tu si u pravu bakica . al znas di je jos caka ? u verziji igre . citajuci odjel za bugove :-) , sjetil se ja da sam iste stvari dozivljaval ali sa fals igrom koju sam skinul prek torrenta . i trebalo mi dosta dugo da skuzim koji dvd me zeza jer sam imal dva , za svaki slucaj ;-) . oba 1.6.02 retail verzija . taj jedan me ubil u pojam sto se tice rusenja i bugova . to muci i ekipu koja i dan danas prijavljuje te bugove ;-) . jedino kak si ja to objasnjavam , jest da je neko uvalil to na trackere pod robu koja to nije . imam i sve na steam - u , al modovi nisu bas odusevljeni sa njim i dolazi do raznih problema . provjereno . sad da podijelim jos jednu provjerenu stvar sto se tice misery2 moda iz osobnog iskustva . steam verzija rula bez problema . al ekipa koja nema steam ni origigi , vec piraticu , nezna da ni pod razno nesmije KREKNUTI cop sa krekom koji dolazi u paketu sa igrom . to napravis i sjebo si igru od samog starta . misery mod sam odradi kaj treba pod registracijskim procesom ;-) . najbolje je instalirati sa admin ovlastima cop , pa misery 2.0 , patch 2.0.1 , pa 2.0.2 i to je to . bez ikakvog krekanja patchanja i kaj ti ja znam . to radi kaj urica . ja igram od jucer bez ijednog rusenja . glatko , stabilno i brzo da bolje nemre biti . odustal sam u pripyatu sa verzijom 2.0.1 . izgleda da je bug , jer sam dobil zadacu da odem do sentrya ( grocery store ) , i pogledam zast je riknul . bil je u pda oznacen sentry zadatak , al ja nisam otisel tam , nego se vrnul na jupiter po jos streljiva , i poslije toga tog zadatka vise nema . na tom mjestu je samo puska, nema kontrolera koji treba doci da ga ubijete i izvjestite kowalskog . nema vise zadataka i nemoze se zavrsiti igra . zato svi koji igrate sa patchem 2.0.1 slijedite zadatke po dolasku u pripyat kako idu redom . labaratorij x8 stignete pogledati poslije . inace , ugodno sam iznenaden sa patchem 2.0.2 . taman mi je po mom ukusu :-) . kak bi to rekel nas brkonja za hardokorjele stalkere mod :-) .