Pozdrav kolege!
Trebao bi pomoc u vezi gradnje novog kompa za buraza.
Treba mu ultra tih komp,i koristit ce se za surfanje,office,filmovi u hd,i igre tipa soltaire.
Za to moze neki jeftilen,ali ja volim kvalitetu i brzinu pa ugrubo sam nesto ovako mislio.
Procesor Intel Core i5-3470 3.2GHz 1432kn
Asrock B75 Pro3 - Intel B75 510kn
Memorija Kingmax DDR3 1600MHz 8GB 500kn
HDD Kingston SSD 120GB HyperX 800kn
Fractal Design r4 850kn
4092kn
Napajanje sam mu uzeo nedavno xfx 450w i dvd ima relativno nov,pa to necu mjenjati isto.
To je sve iz adma,a moze i futura ili neki drugi povoljni.Graficku ne treba,jer 3d igre nece igrati,pa se nadam da ce mu biti dosta integrusa na procu za hd filmove.
Samo njemu treba 2 dvi porta,da moze spojit komp sa tv-om,odnosno extend mod da film u vlcu povuce na tv i gleda se,dok se na kompu surfa.Ja sam tako nesto vec radio dosta puta bez problema,ali uvijek sa klasicnim grafama,nikad sa integrusama.I da li se uopce moze clone i extend mode radit sa integrusom,jer ja sam to uvijek radio iz catalyst control centera,ili nvidia control panela.Ili da uzmem recimo ovo
http://www.links.hr/?naziv=graficka-...kl=051.803.953 sa pasivnim coolerom i zaboravim na zafrkanciju sa svim ovim gore?
Proc mi izgleda primamljivo i i5 4430,jer ima jacu integrusu.I koja bi bila cijenu u admu na diners?Za kes je 4092,a znam da je nesto skuplje na kartice kreditne,ali ne znam koliko tocno.
Pa ako moze savjeti.
Puno vam hvala unaprijed