View Single Post
Staro 26.08.2013., 08:24   #15
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Svakako bih zaobišao kineska vrata (a sve ispod 3k kn su zapravo kineska vrata) iz jednostavnog razloga, a to je:

http://www.youtube.com/watch?v=TJWHTw0uaY0

Ciljam cijenu oko soma eura, i koliko sam upoznat, to je neki minimum za dobra vrata.
I kolika je vjerojatnost da ce zbilja lopov tako otvarati vrata ?
Nikakva, iz jednostavnog razloga jer lopov nezeli da ga cuju, a ovaj je otvarao tako da ga moglo cijelo selo cuti !

Ako je ta kuca ili skladiste Bogu iza nogu tako da ga nitko nece cuti, a jos manje vidjeti onda ce se posluziti autogenim rezanjem jer se to najmanje cuje i odu vrata makar bila debela i 5cm od punog metala kakva su inace za sefove.
Ili ce iskoristiti drugu metodu ulazak kroz prozor, osim toga za profesionalne lopove nepostoje vrata u koja nemoze uci. Jer ak se kradu auti u vrijednosti od milijun eura s hrpu elektronickih i mehanickih blokada onda ce proci kroz vrata od 2-3t eura ko prstom kroz slag !

Bio sam na torrentima trazio neke materijale i onda neki mulec je ubacio skenirane CIA-e dokumente kako otkljucati razne brave ! E ljudi moji tamo je sve skicirano vrste brave koje postoje u svijetu jer je to standard i kako ga otkljucati s raznim zicama koje su pofrkane u raznim polozajima !
A ljudi se hvataju da kakti njihove su brave najsigurnije jer su od renomirane marke od par tisuca eura, ja kad sam to pogledao shvatio sam da su protuprovalna vrata samo sminka.
I jos mi je jedan bravar rekao da nepostoje brave kroz koje se nemogu uci bas je imao jedan njegov prijatelj protuprovalna vrata i nije mogao uci u vlastitu kucu pa je zvao njega, a ovaj mu je otvorio bravu bez ikakvog ostecenja vrata i brave unutar tri minute !
Tko zna, uci ce ko da su sirom otvorena, tko nezna nece uci ni kroz jedna vrata.
DANCI je offline   Reply With Quote