View Single Post
Staro 25.08.2013., 16:41   #3775
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Prije sam ga dosta koristio, a sad više ne, čisto iz razloga jer znam di koji tenk treba gađat, a ako znam da ga sa prednje strane nemrem probit neću stavit gold nego ću probat otić na bok ili otić na drugi tenk.
E100 bušim sa is3 gotovo svaki put sa prednje strane bez golda, silom prilika jučer isprobano

Problem kod golda je što te svi mogu bušit čak i ako imaš neki tvrđi tenk koji može podnjet ohoho tipa sti.
Meni je glupo i debilno što mene tier 7 td sa glupim topom svaku probije, ili kad uzmem obj, ta prednost koju taj tenk ima kao jak i tvrd zapravo postaje mana, jer ga svatko probuši.
e75 i ja se napucavamo iza roška, obojica pod kutovima, gađa me svuda i 3 metka dingaju, nakon toga 4 metka zaredom me probija (problem mi je bio tenk iza njega pa ga nisam stigao prvog dovršit), kad sam ubio obojicu napišem tom 75 gold noob, a veli on meni da zadnji metak nije bio gold (ne znam za prva tri dal su bili kaj su me dingali).
I sad ti meni reci di ja tu kao bolji igrač sa tim tenkom imam prednost u odnosu na njuba sa goldom ako se fajtamo 1 vs1?
Prem amo bi trebalo stavit samo za golde, pa onda pucajte do mile volje.

Jednom sam na t62 ostao bez ap granata, ostalo mi samo gold i he, i sa 3 golda sa kojima sam pucao u vožnji na obj 268 i e5 probio sam ih bez ciljanja sprijeda, jebo ja to.
Isto kao i SP prije, redovito sa za njega stavljao golde, sa zapravo mu kupolu probiješ sa ISom koji ima 175 pena.
Tvoj t30 sa zadnjim topom ima 276 pena ak se ne varam,a sa tim možeš probit apsolutno sve ako znaš di gađat jer moj najdraži tenk T62 koji ima 264 pena sve probija sa prednje strane, naravno weak spotovi.

Taj gold postaje velik minus u randomima jer svi njubeki (ne velim da si nužno i ti ali opet ti velim, gold ti ne treba) čim vide neku mrcinu odma stavljaju gold.

Evo jedne od neki dan koju sam spremio, ovo je bila tier 9-10 partija

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote