View Single Post
Staro 25.08.2013., 13:28   #1784
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Nokia Lumia 620 - Amber update:
Lajtmotiv ovog osvrta: Isti k*rac

Ekran:
- čitam po netu kako je sada ekran responzivniji i nema toliko "štucavica". To su neistine i laži. Kao i prije update-a, zna tu i tamo zaštucati ekran i touch, obično kad se treba javiti na poziv. Također su ubacili one postavke (Lumia colours), stvarno sjajna stvar na crno - plavom OS-u (ili koja se već boja odabere za tile).
Glance feature jede bateriju, što je po meni odličan feature za mobitel koji ionako ima 1200 mAh bateriju.

Kamera:
Kvaliteta slike je poboljšana, i to baš vidno. Više nema toliko ispranih tekstura (ima sada doduše malo više šuma, no bar ima detalja).
Instalira sam i PRO Cam, odlično radi, te daje prividno bolje slike od stock kamere, a katkad se ne pali jer nema dovoljno rama:
"Please close some apps" - po toj poruci se da naslutiti da nam u GDR3 stiže opcija za ubijanje aplikacija, jer je zasada nemamo.

Brzina OS-a:
Tu se vraćamo lajtmotivu ovog osvrta.
Na početku sam ima dojam da je stvarno brži sustav, što se uvijek ima nakon friške instalacije OS-a. No nakon 30 aplikacija, 134 slike i 12 videa, 722 MB mapa, itd....pogodili ste, ista stvar kao i prije update-a.

Sve u svemu, na kraju dana, ovo je još uvik brz OS, besprijekorno fluidan, i neumoran u svojem "Resuming..." multitaskingu.

Svima koji se žale kako nemaju Amber update, pogledajte mobitel i recite - "koga briga (za engleze - i don't give a rats ass)".

Vaš uvijek objektivni,

Strojnica