MAGARAC pogledaj plastificiranje felgi. Ispadne jeftinije nego lakiranje, a jako dobro bude! Ciljaš na neku anthrazit boju?
Dizel - da, to ti i govorimo... Da se nađe neki dobar dCi odmah bi ti reko da ga uzmeš. Uopće nije teško prodat auto, ogroman problem ga je kupit. Dobar auto ćeš prodat, ovi pouništavani se vrte mjesecima po oglasnicima..
Ovom 2.0T je jedina "mana" što je benzinac, inače bi otišo odmah.
Vidim da si se regao na Renault forum.
Jel ti je reko ovaj lik od bijelog Scenica zakaj je mijenjana turbina?
Kod tih BIJELIH Meganea, a izgleda i Scenica moraš pazit ako je iz uvoza kao moj. Moj je razvažao sir po Francuskoj. Obično će zadnja sjedala biti ganc nova ili drugačijeg uzorka. Na prometnoj će bit prekriženo broj 1 kod "prvog vlasnika" i godina registracije neće odgovarati godini proizvodnje. Bilo šta našrvljano na Francuskom u motornom prostoru... Moj je došo sa 236k km 2008. i dosad sa 325k km je krepnuo kompresor klime i poluosovina. Ostatak su očekivane redovne zamjene dotrajalih dijelova. Al nikad nemreš znat kakav će bit. Samo što kad smo uvozili taj auto 08', nakon svih davanja koštao je više nego duplo manje od Meganea koji su bili po oglasnicima. Mislim da će i u CVH bit zabilježen atest za zadnja sjedala i prenamjena jer se ti auti uvažaju kao teretna vozila. Ljudi onda brzo vrate kilometre prije nego što ga registriraju kod nas. E, da... I uglavnom imaju socijala opremu, nižu od najnižeg.