View Single Post
Staro 24.08.2013., 20:52   #1707
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor species Pregled postova
prije svega postovanje i pozdrav svima braco stalkeri :-) . nije me bilo neko vrijeme jer herc steka , al Vas uredno citam . vidim , nisam jedini koga kontroler davi :-))) . hvala na informaciji za 2.0.2 patch . ja sam definitivno izludel sa tim misery modom . pocinjal ispocetka pa 6 - 7 puta . rusilo se non stop . pa izasel 2.0.1 patch . onda pa na par mjesta rusenje i vise se nijedan sejv nece ucitati . ma za popizditi . onda sam skroz degradiral grafiku , i sad je ok . par rusenja al samo prije emisije . krenul bi u pripyat , al imam dva ogromna problema . nikako naci lapua magnum snajper ili trg kaj je vec . uglavnom koristi 338 streljivo . ma prevrnul sam sve zivo i mrtvo . ni set alata za finu nadogranju na jupiteru . basic i calibration imam . ovo trazim od jutra i vec sam pijan od gledanja u ekran . zato molim za informaciju ak je ko nasel to dvoje . onaj alkic u skadovsku ima sva tri seta alata . sad pa izasel novi patch , i citam ima dosta promjena . al nema teorije da pocnem iznova prije neg ovo prejdem :-) . rekla mi je kobra da sam zreli za ludaru . ko zna , mozda i je u pravu :-) . btw , kak Vi stojite sa rusenjem igre ?
Pogledao na brzinu o novom patchu i pruža tri mogućnosti snimanja. Koliko sam shvatio sa verzijom v2.0.1 SAVEGAME COMPATIBILITY VERSION ne moraš nanovo započinjati igru.
Bakica47 je offline   Reply With Quote