Ljudi odnio sam Vectora na reklamaciju kao što neki možda znaju iz OCZ teme i tražio sam povrat sredstava.
Javili su mi da imam financijsko odobrenje, tako da krećem opet u lov na SSD.
Mislio sam si ubost Samsung 840 Pro 128GB u HGSpotu ovaj put, iako sam čak razmišljao da dam drugu šansu Vectoru.
No međutim dok sam čekao odgovor iz servisa sam naletio na nešto drugo. Imam priliku kupiti HyperX 3K 120GB i Intel 520 od 240GB od kolege
Gilbert5.
HyperX 3K-a ima dva komada pa sam razmišljao čak da oba uzmem i spojim u RAID. Šta vi mislite o tome?
Jest da sam tupio kako oću da je disk dobavljiv u Rijeci i to, ali reko ovo mi je možda prilika koju nebi htio propustiti.
Za skoro istu cijenu imam kombinaciju sa više prostora i većom brzinom, gledajući na 2x HyperX 3K 120GB u RAID 0.
Dok sa Intelom 520 240GB imam više prostora, sa manjkom sveukupne brzine. Što je zanemarivo pošto razliku u praksi ionako nebi osjetio, kako svi kažu.
Ali zato imam pouzdanost + 5 godina jamstva, za koju još nisam siguran, čekam potvrdu od kolege da je tako.
Kompliciran i neodlučan sam, znam. Molim za milost i pomoć u odluci od svojih dragih forumskih kolega. Dajte da više sjednem na zelenu granu sa tim SSD-om i počnem uživat u finim brzinama.
Šta da radim, šta da kupim?