23.08.2013., 23:52
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor ivan77
Možete pljuvat do sutra, u odnosu na D3 sve ostale "hack &slash" igre
sve ostale igre tog tipa su kao Dinamo u LP prethodnih godina u odnosu na Real.
Možete me vrijeđat, nazivat trollom i ostalim infantilnim budalaštinama, ali ako je
moja volja da dam i 700 kn za D3 expanziju, to je samo moja i isključivo moja stvar,
nisam dužan se pred nikim pravdati i zaboli me klinac.
Kao i većina tu radim 6 dnevni radni tjedan,imam "normalan" život, dvostruko sam punoljetan i nisam nikakav "balavac i freak, troll".
Meni je jednostavno D3 jedan od vrhova PC gejminga, moje razbibrige u (malo) slobodnog vremena i zaboli me tko o tome što misli.
Ako netko ima sa tim probleme, zaboli me znate već što.
Ne prisiljavam nikog da igra D3, niti me baš briga za to.
Al neki od "napisa" , tj, međusobnog, čak i "kompetitivnog hračkanja", vrijeđanja ljudi koji ga igraju..itd. su samo refleksija nekih frustracije nekolicine budala i živo mi se hebe za njih, ja jedva čekam LOOT 2.0
|
Ahahah, nikad nisam razumio ljudi koji imaju potrebu pravdati se drugim članovima foruma. Mislim čemu. Ali da, reci ti njima. Ja ne znam koji vrag stalno prigovaraju tom D3 kako ne valja,a čovjeće odeš u banku, uzmeš nenamjenski kredit i fino opremiš lika- još ti i blizzard ubaci grijani sic dok igraš. Pogotovo sada s ekspanzijom, ovo će biti ludilo. Evo noćima ne spavam ljudi moji, mislim si " pa kako će biti dobar taj novi expansion za D3" i tako mi dođe jutro.
Fkt ljudi nije uredu, i čovjek dobro kaže. Ma da košta tisuću eura , opet bi dao za igru, a za opremanje lika dižem kredit u švicarskim francima. I još jedna stvar- ne postoji niti jedan RPG u povijesti koji može stati u istu rečenicu s D3, to se isto slažem. Pa evo, da su kupujem na karticu stvari za lika. Pa ljudi, tko to može platit'? 
|
|
|