View Single Post
Staro 23.08.2013., 16:13   #2830
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Koji god uzmeš, nećeš pogriješiti. Oba imaju i prednosti i mana u odnosu na drugoga. Jednostavno uzmi onoga koji ti se više sviđa.
Da, još par dana razmislim (toliko traje akcija u VIPu), pročitam (ako sam nešto propustio) i to je to.

Mislim da mi je ostala još GPU usporedba (Adreno 320 vs. PowerVR SGX 544MP3).

Citiraj:
Autor domis Pregled postova
a zašto si od wp8 odustal ak se smije znati?
a i kako coco veli, uzmi kojeg god, oba su vrhunski uređaji, samo gore je nažalost android
Prvo mi je Lumia 920 bila prvi izbor (lijepa, teška, kvalitetna, kamera, cijena u odnosu na top androide, čak mi se i sviđa x 768 reza, fluidan OS itd.) Ali onda sam 2-3 puta prošao WP8 temu od početka pa sam se malo ohladio za taj OS (dosta nakon jopisovih komentara + izgleda da su kvalitetne aplikacije dosta skuplje na toj platformi a i ne podržava mi internet bankarstvo).

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Odi u tele2 i probaj Optimus G Imao sam slicne,tj iste probleme (ja sam gledao jos i xperiu z) prije par mjeseci i kupio protiv svih svojih vjerskih uvjerenja i mrznje lga,upravo optimusa,koji je najkompletniji top android atm.
Telefon izleda sa solidnim specsima ali ne nađem tamo tarifu za usporedbu s VIP-om.

Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 23.08.2013. u 16:19.
listerstorm je offline