View Single Post
Staro 23.08.2013., 16:07   #2829
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
HTC One vs S4.

Zasad sam 99% odustao od WP8 i ostala ova dva. Pročitao valjda desetke reviewa, usporednih testova i još uvijek nisam 100% odabrao (bio i u VIP-u i uspoređivao ih hand to hand).

Taman kad pomislim HTC (izgled, materijali, Sense fluidniji (S4 lag), zvuk, svjetliji ekran, Zoe) amoled display na S4 i bolja kamera me vrate na početak.

Na netu se spominje mogućnost degradacije OLED ekrana pa me zanima jel imao netko takvo iskustvo.
Odi u tele2 i probaj Optimus G Imao sam slicne,tj iste probleme (ja sam gledao jos i xperiu z) prije par mjeseci i kupio protiv svih svojih vjerskih uvjerenja i mrznje lga,upravo optimusa,koji je najkompletniji top android atm.

Citiraj:
Autor domis Pregled postova
a zašto si od wp8 odustal ak se smije znati?
a i kako coco veli, uzmi kojeg god, oba su vrhunski uređaji, samo gore je nažalost android
Totalno si u offtopicu,ali odgovorit cu ti jer je u sklopu pitanja kolege gore. To je tvoje misljenje. Ja sam imao sve moguce i nemoguce mobilne os-ove,i ti ocito nisi probao koliko je jedan uredjaj poput One-a ili Otimusa G perfektno fluidan na stock romu. Bajke i price o wp8 mi ne moras pricati, pola godine muke na poludovrsenom osu mi je bilo sasvim dovoljno. Eod,offtopic je,ne zelim nastavljat,imas primjerenu temu za dizanje u nebo tog poluproizvoda od wp8