Pozz, pratim ovu temu od počteka i nikako da se odlučim koji mobitel, ali isto tako već duže vrijeme pratim jedan mobitel tj dva Mlais MX58Air ili Pro, pa pošto vidim nitko ga nije spomenuo ovdje. Španjolci (htcmania forum)ga puno kupuju, tamo na forumu ima i tema i komplatan (
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=632139). Cijena Air verzije kreće se oko 180 usd + dostava, dok je Pro verzija oko 200 usd + dostava (hk air post iznosi 12 usd).
Razlika je u jačini procesora Auri ima 1,2 quad core dok je na Pro 1,5 quad core oba imaju Gorila 3 glass Auri ima samo manju rezoluciju Pro je na FullHD dok je Air na HD.
Ima bateriju od 2500 mAh 1 gb rama i kamera je naprijed 2 mpix a naprijed 12 mpix koliko sam imao pročitati kod španjolaca da je real 12 i 2 mpix da nije kamepra interpolirana.
Gps je dobar koliko sam pročitao kod španjolaca, a koliko vidim i 3G je WCDMA 850/2100MHz, znaći ne samo 2100 Mhz.
Tamo na linku kojem sam dao je napisan i prodavač kinez, navodno je radio i sa Swiss Post ali kontakitroa sam neki dan sad kineza prodavača i veli da više ne šalje tako, neki problem da swiss post ne prima pakete zbrog baterije i da bi platio švicarski porez.
Ima i na needrom par romova za njega kako custom tako i official, pošto su španjolci u nekih 2 mjeseca natipkali preko 300 stranica ne stignem čitati a i puno postova je totalno offtopic.