Citiraj:
Autor Master_Hrc
Znači ukratko nisi igrao wow  , pa si samim time nekompetentan da se o tome raspravljamo  .Ok pošteno, takionak ovdje nije tema wow...ajmo na đavla.....
Imam obraza i ponovo cu reci, MENI je D3 nakon nekih 350-450 sati igre (znam da je to sića pogotova ako nemaš milijun sati) dosadan, monoton, nezanimljiv i osim štancanja PL nema se kaj tu za raditi....
Svaka čast ekipi kojima je diablo zanimljiv i kvalitetan proizvod....Jel sad ok?
p.s ne uspoređivati frozen throne i wow...ispadaš smješan 
|
gle, ja poštujem vas i vašu želju da dokažete nama da je igra sranje.
ali ja samo želim reći to, da ipak nije toliko loša koliko vi pričate, a i sam sam kritičan prema tome što nema offline moda što je uvedena RMAH, što nam nisu napravili 6 actova a ne 4, ja sam najozbiljnije očekivo više actova. jednostavno, štedljivi su na nama i ne daju baš previše sadržaja za uložene pare. i to sam otvoreno krtizirao, ali generalno gledano igra nije fail a vi tvrdite da je. ja se s time ne mogu složit, pogotovo ako sada ubace ovaj loot 2.0 i neograničen paragon level ne možeš reći da neće biti izazovno igrat, evo meni je glavna mana igre ta šta je drop očajan, palo mi je 200 legendarya nijedan nije valjo za nijednog lika, to je glavni propust igre. ne igram igru 500 sati, da mi ne padne ni jedan dobar drop!!!!!!
ali evo to govore da će popravit pa ćemo vidjet, isto tako ne želim si opremat lika preko RMAH već preko igre, kada igram da mi nešto samo od sebe dobro dropne. a baš zbog te RMAH, i je tako loš drop pretpostavljam. isto tako itemi, rečeno je da će biti podešeni i poboljšani u odnosu na ovo što sad imamo, i stvarno to dobro izgleda ako je sudit po onome što je blizard izbacio neki dan. siguran sam da nakon tog novog patcha, s lootom 2.0 i ostalim contentima igra više neće biti dosadna gotovo nikome, i fail je kao što sam reko što nas to sve nije dočekalo odmah na početku, a nije samo zato jer su brzali da ugode fanovima koji su ih nestrpljivo davili da što prije izbace igru, i onda dobiješ ovo što smo mi dobili, polovni proizvod koji će tek nakon godinu i pol dana biti dovršen proizvod.