Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.08.2013., 13:57   #6283
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Ti ko da s marsa padaš..kakvih 200 kuna, 10 eura ili 3 kikirikija? Pa zna se kako se kreću cijene blizzardovih ekspanzija...300 kuna i to je to...

Jesi ti ikad igrao wow? Nemoj molim te ni uspređivati contente od jednog i drugog, jer je to smješno....istina platiš wow ali zato i nekog boga dobiješ....čovječe da dan ima 48 sati nebih stigao sve napraviti u wowu kaj si zacrtam

S tim da koliko su razvijali diablo 3, da nakraju izabace ovakav poluproizvod di ekipa čeka novi patch da bi imali volje igrati...

Nemojte ljudi biti smješni....dajte malo cijenite svoju lovu...i ja dajem da se razumijemo puno para na svakakve gluposti ali barem znam da su gluposti...

ja govorim šta bi trebali napravit, jer to ne vrijedi 300 kuna. kao što ni WoW ne vrijedi pretplate, ali kad ste vi tako jako mudri samo ih plaćajte i financirajte njihove pohlepne guzice.

igrao sam WoW dok je bio ono što je trebao biti, a to je Frozen Trone itd. od kad su krenuli na ovo MMORPG sranje, nisam ga ni tako i nema tih para ni kvalitete igre, za koju ću ja plaćat mjesečnu pretplatu, nisam ovca.

isto tako, malo previše kenjate po D3. ne znam kako samo imate obraza reći, da je igra dosadna. daleko od toga, da ima nekakvih ludih novih sadržaja u odnosu na 2ojku, ali nije dosadna sigurno. ima se tu šta za radit, i provest minimalno 500 sati isprijed nje, što je za 400 kuna i više nego ok. koliko si uložio u igru, toliko si i dobio. da ne govorim o ovom fanaticima, što su zaradili preko igre i osjetno više od 400 kuna, prodavajući iteme na RMAH. prema tome, manite se ćoravog posla, i pripremite pare za ekspanziju jer koliko god kenjali, bez blizardove igre ne možete.
praskatonick je offline   Reply With Quote