View Single Post
Staro 21.08.2013., 23:14   #1744
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
stavljen amber update na lumiu 620.
zasada sam naprosto odusevljen. Nisam midlija da moze fluidnije raditi, no cini se da stvarno moze.
uglavnom, ukratko, prije detaljnijeg osvrta: imam data sense, kamera puno bolje radi, ekran je responzivniji, nema vise nekih bugova u radu koji du me smetali, puno bolji memory management, te brze spajanje na wifi.
bas to! GDR2/Amber je donio puno vise nego je sluzbeno dokumentirano (tj. optimizacije "ispod haube")... app switch je puno brzi i ugodniji..

cesto swicham izmedju Twittera i Internet Explorera.. prije sam moro cekat pol sec-sec da se prebaci nazad na Twitter (famozni crn ekran/reasuming).. sad je switch instantan

mislim i ono prije se moglo prezivit.. al ak vec moze brze zast ne

kamera puno prije okida prvu fotku (prije se moralo cekat par sec - iritantno), i kamera mi daje bolje slike pri losem svjetlu (L820)... da li je to do optimizacije od strane Nokie ili MS-a ne znam.. al svaka im cast

Glance i double tap to wake sam odma upalio, jednostavno must have (2 stvari koje su mi falile sa C7/N9)...

jedino sta mi sad fali su notifikacije na glance ekranu (bar propusteni pozivi/sms)
nathan.fake je offline