Citiraj:
Autor Dizel
Ma radim max 15.000km godišnje, al većina vozanja su mi drkanja po gradu škola-vrtić-posao-kuća. A mislim da bi me benzinac tu sahranio, pogotovo ovaj 2.0T.
|
To je poprilično mala kilometraža. Ja radim 35k km godišnje i imam benzinca.
prosječna potrošnja mi je 6,7 litara. Trebam nešta pouzdano šta će me služit svaki dan. Dizel star 5 ili više godina to baš i nije...
tebi bi razlika između ovog 2.0T i 1.5 dCi bila 2-4 litre. Ajmo uzet 3 litre na 100 da je razlika.
Godišnja razlika između 1.5 dCi i 2.0T bi bila 5000 kn u gorivu i recimo 1000 kn veća rega.
prednost 2.0T: tiši, agilniji, pouzdaniji, jeftinije održavanje. (servisi koštaju jednako za tog ko i za mog 1.2 TCe), vrlo pouzdan prodavač i saznanje da u auto nema niti kune ulaganja. Zagrijavanje motora zimi. Turbina puše vrlo niski tlak (0,5 bara) i ima vrlo malo opterečenje.
Mana 2.0T: skuplja rega, veća potrošnja.
Prednost dCi: potrošnja, rega.
Mana dCi: bučniji, veća potrošnja ako se radi u 5 brzinskom modelu, skuplji servisi, skuplji dijelovi motora, zimi se zagrije tek nakon cca 5 km. Nepouzdan prodavač, moguća velika ulaganja. Teži, prije dere gume, prije podere ovjes. Turbina radi na duplo većem pritisku (1 bar) od 2.0T.
Neznam dali sam šta izostavio.
Što se tiće turbo motora. Turbina ne mora riknut nikad! Sve je naćin vožnje! Ako se auto ne pazi turbina će riknut. Ako se pazi, naravno neće. Paženje znači redovna izmjena ulja na 15k km, točenje kvalitetnog ulja, nikad ne ganjat na hladno i nikad ne gasit odmah vruć auto nego ostavit da radim 1-2 min i tek onda gasit. ako se ti uvijeti zadovolje turbina može odvrtit bez ikakvog problema preko 300k km.