21.08.2013., 14:22
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor Bakica47
Ne znam kako to ide sa linkovima, ali mod je poprilično velik (8,65 GB). Samo grafika (5GB) je veća od cijelog Misery 2. Mjesecima sam skupljao najbolje stvari od raznih modova, kao temelj uzeo SGM 1,7 (pokazao se kao najstabilniji). Dodao nešto zvukova, oružja, izgled likova iz nekih drugih igara. Prevedeno kompletno u skladu s našim govorom, a prevedeni su i neki dijalozi koji do sada nisu prevađani ni na drugim jezicima. Malo se poigrao sa AI učesnika, pa je u nekim misijama došlo do drugačijeg razvoja događaja. Nakon miksanja i usklađivanja isprobao kompletno mod pet puta i dva puta se igra smrznula (ne rušenje) na različitim mjestima, ali je nakon ponovnog ulaska bilo u redu. To je već viša sila, jer je uzrok xrEngine od samog COP-a. Trebali su uzeti engine od Seriousa Sama, ali onda ljudi ne bi morali kupovati jače grafe, procesore i sl. Tržišna stvarnost, a nekad sam odigrao i zabavljao se u igrama sa grafom S3 od 1Mb. Nekima sam slao poštom, ali u većoj količini je problem poprilična poštarina. Ako je netko u mogućnosti staviti na link, neka mi se javi da mu pošaljem mod, jer sam još nešto sitno promijenio.
|
Valjalo bi razmisliti i o Torrentu. Uglavnom svi imamo flat, pa neka uploada prvo jedan, pa drugi i kad budu već 2-3 usera seedala, svi povučemo i to je to. Vjerujem da bi se našlo još ekipe koja bi skinula taj mod, ne samo mi ovdje.
Fakat nema smisla trošit pare na DVD-ove i poštu.
|
|
|