View Single Post
Staro 21.08.2013., 13:49   #41
bilbi
Premium
Moj komp

bilbi's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Meni radi (TM).
Da, kad se nešto zavrti, grije se, recimo sad mi najčešće služi kao media player (ima HDMI izlaz) i kad vrtim 1080P baš je glasan što recimo smeta kod tihog filma, ali nijednom nije zatrzao film, a u pozadini se moglo nešto i pogledati na kompu dok film ide, što će reći da ga I/O nije totalno zgazio, disk ima dovoljno bandwidtha.
Nije da je problem ga držati na krilu dok se grije, nego eto... imao sam ja i toplijih laptopa, a bogme i hladnijih (jedan i5 sa 17", koji ima toliko CPU snage da se ni ne oznoji kod regularne upotrebe, i velik je pa se može fino raspodijeliti eventualna toplina, i stvarno nije ni mlak u idleu, ne bi vjerovali, a isto je Asus).

@Zaggy, mislim da to grijanje ne bi trebalo biti presudno, već veličina ekrana koja tebi treba i prvenstveno budžet koji je na raspolaganju. Naravno da će ovaj Lenovo biti kvalitetnije napravljen - siguran sam da će se ova srebrna plastika izguliti od dlanova kroz neko vrijeme - no sve ovisi koliko si spreman uložiti. Meni je ovo kao ne-primarni komp i kao takav dobro odrađuje svoje poslove.
bilbi je offline   Reply With Quote