View Single Post
Staro 21.08.2013., 10:29   #105
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Načekat ćeš se BadCompany franšiza je sasvim sporedna stvar, i kako su gospoda iz ea objasnili prije par mjeseci, nemaju je baš u planu razvijati dalje u nekim pravilnim vremenskim razmacima od svake 2g kako ide bf franšiza inače. A i usporedba ti je sasvim bezveze, budući da bc2 nema apsolutno nikakve veze sa bf3, to su odvojene franšize i totalno različito zamišljene igre.
No, dosta o tome, tema je bf4

Pogledao sam jučer gamescom prezentaciju, zanimljivo izgledaju promjene u odnosu na bf3, jasno je da vizualnog pomaka teško može biti, zato je ugodno iznenađenje mapa sa vremenskim neprilikama (valovi, nasukavanje broda, navodno korištenje aa topa na brodu onom ko ga se prvi dočepa). Još samo da srede hitreg kak spada, i nađu servis za detekciju čiterskog smeća koji će raditi bolje nego jadni beskorisni punkbuster i sve5
Ma znam da ću se načekati dok se ne pojavi BFBC3. Jedino mi BF3 toliko odudara od BFBC2 da sam se pomirio da BF3 daje osjećaj igre kao BF2 s boljom grafikom. I znam da nemaju igre jedna veze s drugom, zato i spominjem da svi traileri izgledaju nabrijano do jaja, šareno, čini mi se da je i drugačiji FoV nego što je po defaultu u igri, jedno je gledati te trailere a drugo je upravljati virtualnim likom u igri. Sjetite se samo kako dobro izgleda trailer tenkovske bitke u BF3 a koliko je drugačiji osjećaj kad čamiš u tom istom tenku i buljiš u zeleni ekrančić.
Moj zaključak je da se BF4 sveo na BF3 sa ServicePackom1 i novim mapama. Nekome je to OK, nekome ne, ovima u EA je to dovoljno dobro da opet izmuzu novce od igrača.
Sinac je offline   Reply With Quote