Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.08.2013., 04:35   #7041
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Mislio sam na ekstra skupe kvarove. A tu dizel prednjaci. Dosta ostalih dijelova kosta vise-manje isto. Neki su jeftiniji na dizelu, neki na benzincu.

Da nađe 1.5dci ili 1.9dci sa svom povijesti naravno da bi navijao za njega. Al ja nisam ništa takvog našo.

Dal ce prije potrosni dijelovi krenut odlazit na autu o kojem znas samo (ne znas) broj kilometara il na onom na kojem znas u km kad je sto i kako mijenjano?

Pratim svaki dan kakve probleme ljudi imaju sa dci Renaultima...

Necu vise o ovome pisat, nek Dizel odluci. Nisam još vidio da je napisao koliko km radi pa da apsolutno sigurno možeš reći kojeg da kupi. Ja se samo bojim da mu se ne desi to da radi 10k km godisnje i da kupi dizela na kojem se desi neki veći kvar i onda na kraju plati sav taj sport više nego kaj bi platio i točio benzinca.

Samo da velim da su u obitelji trenutno 4 auta, svi dizeli. Ako se još okrene priča na prijašnje aute '95+ dodajemo još 4 dizela i 2 starija osnovna benzinca. Nije sad da navijam za "zabavnost" i rastrošnost benzinca jer bi i sam kad bi uzimao auto ispod 140 konja uzeo dizela.
IcyTexx je offline   Reply With Quote