imao sam slican problem. isto tako racunalo bilo iskopcano iz struje par tjedana i isto se nije htjelo upalit. u mom slucaju je problem bio u bateriji na maticnoj. ispraznila se i racunalo se uopce nije htjelo upaliti bez obzira sto je ukopcano u struju. proradilo tek kad sam kupio novu. pretpostavljam da si probao napravit clear cmos. probaj izvadit bateriju ako mozes doci do nje, pa ju vratit nakon par sekundi ili odspojit napajanje s maticne ploce. u najgorem slucaju moze biti svasta, od toga da ti je riknula neka komponenta pa do toga da ti je negdje kratak spoj. ako ti ovo nista ne pomogne, "poigraj" se malo s komponentama, izvadi jedan keks rama pa probaj samo s drugim, izvadi graficku pa ga probaj upalit, te kao sto je kolega gore vec rekao, mozda je i u napajanju problem. ako imas kakav servis blizu odnesi im napajanje pa ih zamoli da ti ga samo spoje na tester. btw, ne zelim biti nepristojan/bezobrazan, ali jesi upalio sklopku na napajanju?

susreo sam se i s takvim slucajevima
da li si mozda radio clear cmos pa nisi vratio jumper ili ga ostavio u krivom polozaju? dogadja se..