View Single Post
Staro 20.08.2013., 17:04   #2197
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Kako sam prosli tjedan imao specifican zahtjev za lapom, evo malo iskustvo.
Trazio se lap svijetlo plave boje do 4000kn. Ovako nesto:

Krenem u pretragu redom i naletim na par modela.
1. Notebook.hr = imaju na webu, na tel. poziv javljaju se odmah, ali model nije dobavljiv

2. adria-computers.hr = imali su na webu, razina dostupnosti visoka! (3) i ja sav sretan u petak oko 15,00 napravim narudžbu sa naznakom da mi daju obavijest kada moze stic najranije kod mene. U petak zovem fixni broj, mobitel, kifla, nitko se ne javlja. Obavijesti na mail nema, evo ponedeljka, zvao sam tek oko podne, nakon 2-3 pokusaja dobijem nekog ciji glas je zvucao kao da se tek probudio i na moj upit odgovara "Ne, nemamo navedeni model". Hvala i spustio slusalicu.

3. svijet-medija.hr sa ovim modelom su me posebno razocarali. Napravim web narudžbu, dodam jos neke stedne žarulje, stigne ponuda na mail i ja sav sretan otvorim net banking i krknem uplatu odmah da mi sto prije stigne. Kifla i tamo, salje lik mail u medjuvremenu da artikli nisu rasplozivi, niti lap, niti zarulje pored kojih je bila naznaka "raspolozivo". tek su danas popodne vratili sredstva na racun.

Eh sad, ako netko zna da je dobavljiv 15,6" lap u ovoj kategoriji cijene sa dual core, i3 procesorom neka mi javi. Procesljao sam nabavu.net i jos par webshopova i nista, ili nema slike, u opisu ne pise ili nije dostupno.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote