View Single Post
Staro 20.08.2013., 16:30   #3186
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
neželim izazvati svađu ali ne mogu ovo prešutjeti,...
nakon što su mi lol igrači popili mozak i većinu živaca, ( iz tog razloga sam i dobio ban pošto ne vidim smisla igrati sa ljudima koji samo vrijeđaju,hrane i ponašaju se kao razmaženi klinci od 13 godina kada za Božić ne dobiju što su htjeli) odlučio sam odigrati dotu2,isto kao i lol nisma igrao nikad prije i nisam nimalo dobar bio,..prva i osnova stvar nitko me nije niti pokušao uvrijediti,dapače jedan od heroja me je stano pratio i vodio kroz igru step by step,sve mi objasnio,kako što zašto,igrači drugi su nevjerovatan support,što god pitam odgovore mi sa kulturnim i normalnim odgovorima,nema ks,nema report,nema noobova,u 2 dana nisam doživio da je netko nekoga uvrijedio,čak sam i doživio da se jedan od igrača spojio na nekakav teamspeak i od početka igre do kraja me vodio i objašnjavao mi o herojima i svemu,.....i sada dolazimo do dana kada su mi ban maknuli u lol...
čim sam ušao u igru počela je ogromna svađa oko mid top i bot kao i obično,naravno kada smo ušli u igru 5 minuta nakon igre 2 heroja su se disconnect-ala zato sto se nisu mogla dogovoriti tko je koji lane ,a ostala 2 heroja jedino što su si pisali je ks,noob,repot,noob,fuck you i ostala vrijeđanja,prijetnje i slično.Taktika koju sam doživio sa igračima dote i kultura je nešto o čemu LOL može samo sanjati,....dakle ono što želim reći je uninstall lol i nikad više u životu neću si ga staviti,smeće nad smećem,od ljudi,od taktikta,od heroja,grafike,itema,..svega....jednostavno lol je hrpa ufuranih klinaca od 13 godina i moš ga *hebati....

i ajde sada popljujte i mene,izvrjeđajte me ipak je ovo lol topic kao što sam napisao neželim se svađati i pišem moje iskustvo u lol i dota,...i to je nebo i zemlja ljudi :S

Neću te popljuvati, ali u LoLu imao sam masu igrača koji su mi objašnjavali svaki lane, čak i danas mi je čovjek objašnjavao razliku 5man ranked i SoloQ, i to od čovjeka koji igra non stop s diamond ekipom i koji mi pomaže jer sam ja praktički SoloQ igrač, i u zadnje vrijeme radim na svojoj timskoj igri.

Rijetko više viđam rejđera, naravno ima ih, ali ima ih i Dota/HoN/Dota 2...

ali čim netko dobije ban, obično je za mene to loš igrač jer ili rejđa ili je toxic prema ostalima, jer ćeš rijetko dobiti ban a da nisi zaslužan. Naravno, desi se tu i tamo zbog premade, ali ja dosta često igram s premade i ne dobivam reportove od njih...

Ono, ako ćemo o Dota2, onda te molim da se prebaciš na tu temu, ne zato što SAM LOL FRIK OMG REPORT ME, nego zato jer je ovo tema o LoLu, a za ostale igre ima tema ....jer bih inače ja ovdje krenuo spammati za UT 99 CTF INSTAGIB glupostima što me drži ovih dana
X-Plosiv je offline   Reply With Quote